Auteur | Rechercher : Schirm, M.; Rechercher : Logan, Susan M.1; Rechercher : Kalmokoff, M.; Rechercher : Waldron, K.; Rechercher : Thibault, P. |
---|
Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Format | Texte, Article |
---|
Résumé | The structural characterization of O-linked glycans present on bacterial flagellins was analyzed. The modified peptides were identified by combination of enzymatic cleavage and LC/MS analysis. The flagellins were digested by trypsin which were analyzed using liquid chromatography coupled to nanoelectrospray mass spectrometry on Q-TOF instrument. The nanoLC/MS-MS experiment provided peptide sequence coverage map of 96% and glycosylation site was identified using alkaline hydrolysis. |
---|
Date de publication | 2001-12 |
---|
Langue | anglais |
---|
Publications évaluées par des pairs | Oui |
---|
Numéro NPARC | 21277189 |
---|
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
---|
Signaler une correction | Signaler une correction (s'ouvre dans un nouvel onglet) |
---|
Identificateur de l’enregistrement | ee6b27bd-5f76-476b-a072-9b5f5a0ea7eb |
---|
Enregistrement créé | 2016-01-05 |
---|
Enregistrement modifié | 2020-03-27 |
---|