Solid-phase extraction (SPE) and liquid chromatography-mas spectrometry (LC-MS) for the determination of free fatty acids in shellfish
Solid-phase extraction (SPE) and liquid chromatography-mas spectrometry (LC-MS) for the determination of free fatty acids in shellfish
Auteur | Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : 1 |
---|---|
Affiliation |
|
Format | Texte, Article |
Sujet | free fatty acids; shellfish; lipid extraction; solid phase extraction; liquid chromatography–mass spectrometry |
Résumé | |
Date de publication | 2007-03-23 |
Conditions d’utilisation |
|
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | NRCC 42614 1251 |
Numéro NPARC | 3538322 |
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
Signaler une correction | Signaler une correction (s'ouvre dans un nouvel onglet) |
Identificateur de l’enregistrement | b48ffdfe-32c4-4172-90b5-d7766a334552 |
Enregistrement créé | 2009-03-01 |
Enregistrement modifié | 2020-05-10 |
- Date de modification :