Effect of the incorporation level of dehulled soybean meal into test diet on apparent digestibility coefficients for protein and energy by juvenile haddock, Melanogrammus aeglefinus L.
Effect of the incorporation level of dehulled soybean meal into test diet on apparent digestibility coefficients for protein and energy by juvenile haddock, Melanogrammus aeglefinus L.
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2007.02.052 |
---|---|
Auteur | Rechercher : ; Rechercher : 1; Rechercher : 1; Rechercher : 1 |
Affiliation |
|
Format | Texte, Article |
Sujet | digestibility; incorporation level; herring meal; haddock; protein; energy; protein and energy; soybean meal |
Résumé | |
Date de publication | 2007-07 |
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | 1542 NRCC 42653 |
Numéro NPARC | 3538200 |
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
Signaler une correction | Signaler une correction (s'ouvre dans un nouvel onglet) |
Identificateur de l’enregistrement | acd3fe20-54f9-40aa-a11e-bef3ef7808ba |
Enregistrement créé | 2009-03-01 |
Enregistrement modifié | 2020-05-10 |
- Date de modification :