Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the stress response in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)
Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the stress response in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)
| DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2007.08.044 |
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| Affiliation |
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| Format | Texte, Article |
| Résumé | |
| Date de publication | 2007-11-26 |
| Dans | |
| Langue | anglais |
| Publications évaluées par des pairs | Oui |
| Numéro du CNRC | NRCC 42731 1296 |
| Numéro NPARC | 3538249 |
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| Identificateur de l’enregistrement | 817c4419-b2c0-43ba-a538-edb5c75e7360 |
| Enregistrement créé | 2009-03-01 |
| Enregistrement modifié | 2020-05-10 |
- Date de modification :