Characterization of shrimp oil from Pandalus borealis by high performance liquid chromatography and high resolution mass spectrometry
Characterization of shrimp oil from Pandalus borealis by high performance liquid chromatography and high resolution mass spectrometry
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.3390/md13063849 |
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Auteur | Rechercher : Jiao, Guangling1; Rechercher : Hui, Joseph P. M.1; Rechercher : Burton, Ian W.1; Rechercher : Thibault, Marie-Hélène; Rechercher : Pelletier, Claude; Rechercher : Boudreau, Josée; Rechercher : Tchoukanova, Nadia; Rechercher : Subramanian, Balaji; Rechercher : Djaoued, Yahia; Rechercher : Ewart, Stephen; Rechercher : Gagnon, Jacques; Rechercher : Ewart, Kathryn Vanya1; Rechercher : Zhang, Junzeng1 |
Affiliation du nom |
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Format | Texte, Article |
Sujet | astaxanthin; edible oil; fatty acid ester; shrimp oil; triacylglycerol; unclassified drug; carbon nuclear magnetic resonance; fatty acid analysis; gas chromatography; high performance liquid chromatography; lipid composition; mass spectrometry; Pandalus borealis; tandem mass spectrometry; Decapoda (Crustacea) |
Résumé | |
Date de publication | 2015-06-18 |
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro NPARC | 21277069 |
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Identificateur de l’enregistrement | 69b59075-a871-4960-8177-a60286f6669d |
Enregistrement créé | 2015-11-10 |
Enregistrement modifié | 2020-04-22 |
- Date de modification :