Chemical characterization of the regularly arranged surface layer glycoprotein of Clostridium thermosaccharolyticum D120-70

Par Conseil national de recherches du Canada

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FormatTexte, Article
Sujetbacterial proteins; band; Canada; carbohydrate sequence; cell; chemical; clostridium; degradation; electrophoresis, polyacrylamide gel; envelope; glycopeptides; glycoproteins; isolation & purification; magnetic; magnetic resonance spectroscopy; magnetic-resonance; mass fragmentography; membrane glycoproteins; methylation analysis; microscopy, electron; molecular sequence data; molecule; nuclear magnetic resonance; polysaccharides, bacterial; proteins; resonance; spectroscopic; structure; Support, Non-U. S. Gov't; surface; trisaccharides; ultrastructure
Résumé
Date de publication
Dans
Langueanglais
Publications évaluées par des pairsOui
Numéro du CNRCALTMAN1990B
Numéro NPARC9365415
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Identificateur de l’enregistrementb9772f55-20df-4a0c-99ae-854eeac7a8d0
Enregistrement créé2009-07-10
Enregistrement modifié2020-03-17
Date de modification :