DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1117/12.970823 |
---|
Auteur | Rechercher : Yang, P. W.1; Rechercher : Wong, P. T. T.1; Rechercher : Mantsch, H. H.1 |
---|
Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Format | Texte, Chapitre de livre |
---|
Conférence | Fourier and Computerized Infrared Spectroscopy, January 1, 1985, Ottawa, Canada |
---|
Résumé | Various infrared spectroscopic parameters were used to study the pressure and temperature induced phase transitions in aqueous sodium alkenoates. It is demonstrated that thermodynamic parameters such as the critical micellization temperature or the critical coagelization pressure, as well as the structural changes that occur at these phase transitions, can be readily obtained with the state-of-the-art FT-IR technique. |
---|
Date de publication | 1985-12-20 |
---|
Dans | |
---|
Série | |
---|
Langue | anglais |
---|
Publications évaluées par des pairs | Oui |
---|
Numéro NPARC | 23001105 |
---|
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
---|
Signaler une correction | Signaler une correction (s'ouvre dans un nouvel onglet) |
---|
Identificateur de l’enregistrement | 727f0fec-3916-4da4-9b87-47fe72f7cd1f |
---|
Enregistrement créé | 2016-12-13 |
---|
Enregistrement modifié | 2020-06-10 |
---|