Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the development of skeletal abnormalities in juvenile Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)
Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the development of skeletal abnormalities in juvenile Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2006.09.024 |
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Affiliation |
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Format | Texte, Article |
Sujet | Atlantic halibut; bone abnormalities; vitamin E; oxidized lipid; development; scoliosis; lordosis; abnormalities; acetic acid; alkaline phosphatase; antioxidants; aquaculture development; bone; defense mechanisms; dietary supplements; diets; fatty acids; feed composition; feeding; experiments; fish oils; hatcheries; hematocrit; lipids; liver; malonaldehyde; marine fish; muscles; nutritional requirements; osteoblasts; osteogenesis; oxidative stress; survival; peroxide; Hippoglossus hippoglossus |
Résumé | |
Date de publication | 2007-02-14 |
Conditions d’utilisation |
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Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | NRCC 42644 1254 |
Numéro NPARC | 3538136 |
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Identificateur de l’enregistrement | 6263cf6f-e547-4cb8-b80f-7e72072ff4c4 |
Enregistrement créé | 2009-03-01 |
Enregistrement modifié | 2020-05-10 |
- Date de modification :